Csatos Babahordozó - Egészséges kényelem - Caracolbaby

Babahordozó

Egészséges és kényelmes – a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.

A CaracolBaby csatos hordozókat azért terveztük, hogy mindkettőtök számára kényelmesen vihesd gyermeked, akár hosszú órákon keresztül is.

A baba kényelméről és egészségéről a széles, negyven centiméteres hátrész és a popsinál található 2 szűkítő varrás gondoskodik. Ezeknek köszönhetően hordozás közben a baba minden esetben az ortopéd szakemberek egybehangzó véleménye szerinti egyetlen ortopédiailag helyes hordozó pózban utazik. A gyermek széles terpeszben, lábait térdig megtámasztva ül a babahordozóban.
Az ortopédiailag helyes hordozás megelőzi, sőt korrigálhatja is a csípőficamot és egyéb csípőfejlődési rendellenességeket, ha rendszeresen, naponta több órát hordozod a babát

A te kényelmedről a CaracolBaby csatos babahordozó egyedülálló, körben párnázott, vastag, megerősített derékrésze és 2 cm vastag habszivacs béléssel készült vállpántja gondoskodik. A bélést több helyen letűzzük, hogy ne csavarodjon el a pántban még mosáskor sem. A vállpántok alsó, hevederes és fölső, szivacsos része is állítható, így a babahordozót tökéletesen személyre szabhatod.
Minden csatos babahordozó fix alvócsuklyával készül, melyet szükség esetén egy rejtett zsebből egy mozdulattal előhúzhatsz még akkor is, ha hátadon alszik a baba. Ez biztosítja az egyszerű használatot és biztos lehetsz abban is, hogy nem felejtetted otthon a kapucnit.
Méretre állítás után a fölvétel csak pár másodpercet vesz igénybe.

Hordozóink 20kg-nál kisebb súlyú gyermekek számára ideálisak.

Lehetőség van próbahordozó kipróbálására is – amennyiben szeretnéd ezt kölcsönkérni egy hétre, kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Használati utasításért katt ide.